„Рибен буквар” по радио „Binar“: 28.09.2012

Posted: 06.10.2012 in Събития
Етикети:, , ,

В пилотното предаване на „Рибен буквар” с Иван Христов и Александрина Ал-Джасем  разказ от Камелия Спасова за вила Waldberta, срещите При Мамута, та до криволиците на ентимемата.  Признавам – увлякох се в приказки. Може би, защото ми хареса формата на предаването и атмосферата в binar – гледай предаването тук.

Още инфо:

В пилотното предаване на „Рибен буквар” ще ви срещнем с Камелия Спасова, асистент в СУ „Св. Климент Охридски“ в катедра „Теория на литературата“. С нея с лекота ще разговаряме за ентимемите и реториката и за още много други неща. Ще излъчим кадри от „Европейска нощ на прилепите”, която се състоя на 25 септември в София. За прилепи в студиото ще разговаряме с единия от организаторите на събитието – Антония Хубанчева от Центъра за изследване и защита на прилепите към Националния природонаучен музей при БАН. А ако искате да научите за предстоящи интересни събития в областта на науката – останете с нас до края на предаването, за да бъдете информирани. В петък от 18 часа.

„Рибен буквар” е седмично предаване за наука, което се излъчва на живо всеки петък от 18 до 20 часа по интернет радио Бинар.
Екипът на предаването – Александрина Ал-Джасем и д-р Иван Христов, се фокусира върху научни теми, които са актуални и предлага на разбираем език академична и умерена дискусия върху различни проблеми от областта на науката. Всеки път специалисти от различни области са гости в студиото на „Рибен буквар” – за обсъждане и отговори на въпроси от аудиторията в чата на Binar.bg.

Вашият коментар

Попълнете полетата по-долу или кликнете върху икона, за да влезете:

WordPress.com лого

В момента коментирате, използвайки вашия профил WordPress.com. Излизане /  Промяна )

Google photo

В момента коментирате, използвайки вашия профил Google. Излизане /  Промяна )

Twitter picture

В момента коментирате, използвайки вашия профил Twitter. Излизане /  Промяна )

Facebook photo

В момента коментирате, използвайки вашия профил Facebook. Излизане /  Промяна )

Connecting to %s